Thuis

Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van het de Serremateriaal van Weifangsainpoly, Ltd wordt gevestigd in de Huanglou-Stad, Weifang-Stad, die als „Belangrijkste Stad voor Bloemen in Noordelijk China“ wordt begroet. Wij met specialisatie studeren op de vervaardiging van serrematerialen, de verkoop en de technische diensten af. Wij nemen in de het geavanceerde serre projecten en ontwerpen in dienst. Wij zijn ook een professionele serreleverancier in het verstrekken van allerlei systemen en hun materialen. More and more bedrijven hebben samenwerking met ons die bedrijf opgebouwd op de voordelen van de kwaliteit en de prijs van onze producten wordt gebaseerd. Het kwaliteitsbeleid van ons bedrijf is „Superioriteit en Eerlijkheid“. Wij hebben aangedrongen op de strikte kwaliteitsnormen en de Internationale Authentificatie van het Kwaliteitssysteem van ISO 9001 nageleefd: 2008 in het verleden van meer dan tien jaar van de bouw van onze fabriek. Ons verrichtingsprincipe is „Ononderbroken Verwezenlijking van Waarde voor Onze Cliënten“. Wij leveren blijvende die inspanningen op de eisen van onze cliënten worden gebaseerd, en bevorderen kwaliteit van de producten en drukken de kosten onophoudelijk, om producten van de verhouding van hoge prestatieskosten te leveren. Wij passen nu professionele technologie en de attente dienst toe om grote partners te maken, die met iedereen samenwerken. Onthaal aan ons bedrijf!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Sainpoly

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Certificaten China Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Certificaten China Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Certificaten China Weifang Sainpoly Greenhouse Equipment Co., Ltd. Certificaten